Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Ατοπήματα

Ολα τα μπορείς ακόμα και όταν δεν είσαι 18 να νομίζεις οτι εισαι ο Superman, αρκεί να πιστέψεις...και 'γω πίστεψα. Αλλά η αλήθεια είναι τόσο πικρή που η γεύση που σου αφήνει είναι άθλια. Ειδικά η συνειδητοποίηση ότι δίνεις περισσότερα από όσα μπορεί να δώσει ο άλλος έχει τη δύναμη να σε διαλύσει.

Ενας δυναμικός χαρακτήρας διαφέρει πολύ από έναν απλά ευχάριστο. Ο δυναμικός χαρακτήρας σε οδηγεί σε μεγάλα πράγματα και σα μαγνήτης ελκύει δύσκολες καταστάσεις που στο τέλος τις φέρνει εις πέρας. Εν αντιθέσει ο ευχάριστος απλά σου γαργαλάει τα αυτιά με όμορφα λόγια χωρίς να μπορεί να κάνει πράξη όσα λέει ή σκέφτεται. Εκει έγκειται και η αδυναμία του ευχάριστου. Η αδυναμία μιας ισχυρής προσωπικότητας είναι ενας ευχαριστος χαρακτήρας που θα βρεθεί στο δρόμο της γιατί είναι ξεγνοιαστος και ξεμπλοκάρει συναισθήματα καλά κλειδωμένα. Τα τεχνικά προβλήματα μιας κατάστασης όμως λύνονται μόνο με πράξεις. Η ανικανότητα λήψης αποφάσεων μπορεί να οδηγήσει σε απρόσμενες εξελίξεις και σε επίπονες διαδικασίες. Για αυτό το λόγο ένας δυνατός χαρακτήρας πρέπει να απομακρύνεται απο τον ευχάριστο για να μην πληγώνεται από την ανυπαρξία δράσης.

Ο ευχαριστος χαρακτηρας εχει 2 επιλογές. Να επιστρέψει στην εικονική σιγουριά που του προσφέρουν άλλου τύπου χαρακτήρες υποδεέστεροι αυτού ή να απομακρύνθει από όλα και όταν καταφέρει να κάνει πράξη όσα λέει να εμφανιστεί στον δυναμικό χαρακτήρα, ο οποίος θα εκτιμήσει περισσότερο αυτή την αλλαγή διοτι ξέρει ότι δεν είναι στη φύση του ευχαριστου χαρακτήρα να πράττει. Ο ευχαριστος χαρακτήρας μπορεί να μάθει στον δυνατο να αφήνει τα όπλα της μάχης και να ηρεμεί και ο δυνατος με τη σειρά του μπορεί να διδάξει στον ευχάριστο πως είναι να διεκδικείς όσα σου αξίζουν από τη ζωή. Ενας ευχαριστος χαρακτήρας έχει προοπτική να γίνει δυναμικός εάν καταλάβει πόσα περισσότερα μπορεί να κερδίσει συνδυάζοντας τις αρετές του με τη μαχητικότητα.

Δυστυχώς για τους ευχάριστους χαρακτήρες, οι δυναμικοί θέλουν εξίσου δυναμικούς δίπλα τους για να εξουδετερώνεται και να εξισορροπειται η δυναμή τους. Αλλιώς θα συνεχίζουν να ευνουχίζουν ανεξαρτήτως τους ευχαριστους χαρακτήρες που με την παιδικότητα και την ανευθυνότητα τους, θέλουν να βάλουν θεμέλια σε ώριμες σχέσεις με προοπτική.


I gave you all the love,
A boy could ever need,
And in this world there's only one of me,

And all there is left,
Is the realisation,
That we we're never meant to be,

Fuck you, Fuck you, It's Over,
Fuck you, Fuck you, It's Over,

I've been lost since I woke up,
Broked since we broke up,
Vanished by your heart,

Remember it when,
You promised me how,
This time this christmas things would be different by now,

Fuck you,Fuck you, It's Over
Fuck you, Fuck you,It's Over

Middle Eight
All I wanted was to be,
Where your heart is,
But that's all changed now,
Now you're dead to me,

You're dead, You're dead, You're dead, You're dead,

Fuck You, Fuck You,It's Over
For You, For You, It's Over
Fuck You, For You, It's Over,
For You, For You, It's Over


2 σχόλια:

  1. just breathe.
    και όλα θα έρθουν μόνα τους.
    η ευτυχία είναι εδώ, απλά πρέπει να τη δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ευτυχία πέταξε από το παράθυρο και απλά την κοιτώ που φεύγει μακρυά. Δυστυχώς δεν μπορώ να την κρατήσω στο κλουβί και να τη βάλω σε καλούπια...θα τη βρώ τη φόρμουλα που θα μου πάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή