Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Miss Understanding


Πάντα ένιωθα σα τον καλό Σαμαρείτη και ενίοτε σα τη μητέρα Τερέζα. Το γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω. Βοηθάω τους πάντες φίλους, γνωστούς, άσχετους, χωρίς να περιμένω κάτι. Έτσι είμαι και με τα δώρα. Θα μπορούσες να με πεις και μαλάκα. Αλλά δεν αισθάνομαι έτσι. Ισως το EQ μου να είναι ανεπτυγμένο. Ίσως πάλι να φταίει η κλίση μου και το πόσο πολύ με γοητεύει η ψυχολογία και τα ανεξήγητα φαινόμενα της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Το χειρότερο βέβαια είναι με τους έρωτες. Ακόμα και όταν το πράμα δε τσουλάει χάνω τελείως την ιδιότητα της μελλοντικής γκόμενας και γίνομαι η miss Κατανόηση. Προτιμώ να ακούσω, να ενδιαφερθώ, να μιλήσω για άλλα θέματα πλην του φλέγοντος. Δυστυχώς γίνεται αυθόρμητα και το συνειδητοποιώ όταν είναι πλέον αργά.

Δέχομαι συχνά τα πυρά των φίλων μου γι αυτή την κατάσταση, γιατί τη θεωρούν άκυρη. Χάνω το ρόλο μου και το χρόνο μου λένε, γι αυτό τίποτα δεν καταλήγει σε κάτι ερωτικό. Δε με νοιάζει και καθόλου, απαντώ. Δεν μπορώ να κάθομαι να παίζω παιχνιδάκια sex power και στρατηγικής. Το ξέρω έχουν και αυτά το γούστο τους. Αλλά τι νόημα έχει αν ο άλλος δεν σε βάζει σε αυτή τη διαδικασία ή δεν έχει καταλάβει ότι είσαι αυτό που ψάχνει από τις θανατερές έξυπνες ατάκες, την κοινωνικότητα σου και την ικανότητα σου να μετατρέπεις μια βραδιά σε αξέχαστη. Αν όλα τα παραπάνω δεν είναι ικανά να τον βγάλουν από τη λήθη, τότε άστο να πάει άστο, άστο πονάει άστο. It takes 2 to tango you know. Έχουμε χάσει λίγο την μπάλα. Δεν έχει αξία να πας να παίξεις αγώνα ποδοσφαίρου χωρίς αντίπαλο. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις τάκλιν στον εαυτό σου.

ΥΓ. Ουτε η βροχή δε θα μπορούσε να με σταματήσει χθες το βράδυ...

3 σχόλια:

  1. kane to kalo kai ri3to sto gyalo.
    it takes time, alla me to xrono 8a katalabeis poia einai ta lepta oria ths kalosynhs kai ths blakeias ( me thn kalh ennoia).
    kai 8a fygeis trexontas se kapoia fash sto prwto la8os shmadi pou 8a deis.
    apla 8elei xrono kai practice..
    kai ola einai gia kalo koritsi.ayto na to 8umasai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sumfono apoluta...kai ksereis poio einai to kalutero...ta simadia ta vlepo alla ta agnoo epideiktika...telika ta oria tis vlakeias ta ksepernao me ka8e eukairia apo oti fainetai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. esu ksereis...leitourgo with my plan grande in my head! To megalo plano oti parekleinei apla prospa8o (gia aneksigito logo) na to dior8oso...

    ΑπάντησηΔιαγραφή